Prenovljena spletna trgovina paradiznik.si

Prenovljena spletna trgovina paradiznik.si vas vabi k odkrivanju vrhunskega sveta vrtnarjenja!

Veselje ob lansiranju prenovljene spletne trgovine paradiznik.si je nepopisno! Ponosno najavljamo, da smo našo spletno trgovino dvignili na višjo raven, z bogato ponudbo semen različnih vrst zelenjave, sadja, cvetlic, micelijev za gojenje gob in številnih drugih vrhunskih izdelkov.

In ker cenimo naše zveste kupce ter želimo pozdraviti nove člane vrtnarske skupnosti, smo pripravili ekskluzivno akcijsko ponudbo. Ob vnosu vašega e-naslova v obrazec na naši spletni strani, vam pripada popust 5 € za vaš prvi nakup! Izkoristite to priložnost za ugoden nakup vrtnarskih dobrot.

V paradiznik.si se trudimo za široko in ugodno ponudbo, ki bo zadovoljila vse vaše vrtnarske potrebe. Z veseljem pričakujemo tako obstoječe kot nove kupce, ki želijo svoj vrt spremeniti v pravi raj narave.

Ne pozabite nas spremljati tudi na naših družbenih omrežjih na Facebooku in Instagramu, kjer boste našli navdihujoče nasvete, novosti in še več.

Vstopite v svet paradiznik.si in naredite svoj vrt še bolj čaroben!

Deli prispevek:

Nadaljujte z branjem

Gojenje gob na lesu

Gojenje gob

Gojenje gob doma je enostavno. Ne potrebujte nobenega posebnega znanja ali tehnologije, le zdrav posekan les ali slamo ter potrpljenje. Če doma pridelamo paradižnik, čili, papriko, solato … zakaj ne bi še gob? Najpogostejša in

Preberi več »
Vzgoja paradižnika v posodi

Vzgoja paradižnika v posodi

V zadnjih letih narašča priljubljenost vrtnarjenja na balkonu oz. v posodah. Med najbolj željenimi vrtninami pa je gotovo paradižnik. Razlog za vse večjo popularnost te oblike vrtnarjenja je zlasti njena dostopnost: časovna, stroškovna, svoj del

Preberi več »