Domov
Kosarica
Kontakt
E.: info@paradiznik.si
T.:
Facebook

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.paradiznik.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

1. Naročanje v spletni trgovini
Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini, v svojem uporabniškem računu. Kupoprodajna pogodba med podjetjem in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila).
Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega maila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.

2. Cene
Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire “dostava po pošti”.

3. Dostava
Naročene izdelke vam bomo dostavili po pošti v dogovorjenem roku. V izjemnem primeru, da to ne bi bilo mogoče, vas bomo o tem obvestili po E-pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.
Vsaka pošiljka, ne glede na količino artiklov, bo poslana v oblazinjeni kuverti.
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor. Paket lahko ob prehodnem dogovoru prevzamete osebno na sedežu podjetja v Krškem.
Ko je vaš naročen izdelek končan, vam na vaš E-mail in gsm pošljemo sledilno številko CH, s katero lahko sledite paketu.

4. Strošek dostave
Strošek dostave krije kupec in se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Strošek dostave se prišteje nakupni ceni izbranega izdelka in je naveden na računu-naročilnici. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave velja za področje celotne Slovenije.
Podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.

5. Odstop od pogodbe, menjava artiklov
V primeru odstopa kupca od pogodbe, lahko ta izdelke vrne v zakonsko predpisanem roku, na lastne stroške.
Kupec more izdelke vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini v roku 14 dni: to pomeni da kupec ni odprl zip vrečk in je varnostna nalepka le-teh nepoškodovana.

6. Zasebnost
Podjetje jamči, da osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.
 

Podatki o podjetju:

Tomatic center
cesta 4. juija 7
8270 Krško
 
Davčna številka: 29244897
Matična številka: 7173652000
Davčni zavezanec: ne
 
 

Seznam internih označb sort je objavljen na tej povezavi.Prijava na E-novice: Prijava